You are here
Home > Društvo > Kupidon kaosa: Tri supruge u tri države

Kupidon kaosa: Tri supruge u tri države

U gotovo svim zemljama svijeta brak je zajednica dvoje ljudi. Jedna od osnovnih uvjeta za sklapanje braka jeste da osoba već nije u braku. U većini zemalja nezakonito je imati više bračnih partnera.

Ipak, uvijek postoje pojedinci koji pokušavaju, a ponekad i uspiju, zaobići zakone. Tako i zakone o braku koji propisuju da se brak može sklopiti samo s jednom osobom.

Amerikanac Michael Middleton jedan je od takvih. Ovaj 43-godišnji muškarac od američkih medija prozvan je „Kupidon kaosa“. Naime, Middleton je u tri različite američke savezne države oženio tri različite žene.

Budući da administracija očito nije uvezana, ni jedna država isprva nije shvatila da je Middleton već u braku kada je sklapao sljedeći brak. Middleton je uspio imati tri supruge i to  u saveznim državama Ohio, Alabama i Georgija.

Kada je administracija napokon shvatila što se događa, Middleton je pozvan na sud. Budući da se nije odazvao pozivu, uhapšen je u utorak u Ohiu.

U ovom neobičnom slučaju nije se radilo o ljubavi prema tri različite žene i neodoljivoj potrebi da ih sve tri oženi. Middleton je jako dobro znao što radi. Njegova supruga iz New Hampshira optužila ga je da ju je prevario za 20,000 dolara.

Istražitelji sumnjaju da bi Middleton mogao biti oženjen sa još nekoliko žena. Više detalja pružit će istraga i suđenje koje slijedi. Ono što će vjerojatno ostati misterija jest kako je Middleton uspijevao održati brak sa toliko žena. Prevarena supruga iz New Hampshira također je izjavila da je Middleton bio brižan suprug.

Foto: Ljubav Izvor: Boston Globe

Dodajte komentar

  Pretplati se  
Isključi obavijesti
Top