You are here
Home > Politika > Teslić: Svečano otvaranje lijepljenja plakata

Teslić: Svečano otvaranje lijepljenja plakata

Dogodilo se konačno i to. Regionalna politička scena dotakla je novo dno. Nakon uobičajenih svečanih otvaranja puteva i rasvjeta, pa onda svečanih otvaranja liftova, kontejnjera i javnih WC-ova, dobili smo najnovije „čudo nad čudima“. SNSD Milorad Dodik u Tesliću svečano je otvorio lijepljenje plakata.

Iz ove stranke pozvali su građane da im se pridruže u gradskom parku Teslić da svečano zalijepe prvu plakatu. Nažalost, ne radi se o vicu ili nekoj parodiji. Ova stranka stvarno poziva građane na svečano lijepljenje plakata.

Također se ne radi ni o nekoj greški. SNSD Milorad Dodik Teslić još je na facebooku platio reklamu za ovaj svoj poziv kako bi ga što više ljudi vidjelo. Oni stvarno misle kako je lijepljenje prvog plakata svečani čin koji treba svečano obilježiti.

To da je lijepljenje prvog plakata postalo svečanost najbolje govori o tome koliko nedostaje pravih svečanosti poput otvaranja autoputeva, fabrika, bolnica, biblioteka, domova kulture, inkubatora poduzetništva, solarnih elektrana… Kada je lijepljenje plakate svečanost, odmah znaš da boljih svečanosti biti neće.

 

Foto: Svečano otvaranje lijepljenja plakata u Tesliću Izvor: Facebook stranica SNSD-a Teslić

Dodajte komentar

  Pretplati se  
Isključi obavijesti
Top